map

Pages

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Bunkrausta Hangossa

11.7.2016 Jussärö - Hanko 20nm



Jussaröstä lähtiessämme sää oli juuri niin erinomainen kuin oli luvattu: Aurinkoinen, tuuli puhalsi etelästä tai jopa vähän kaakon suunnasta ja etenimme leppoisasti leveitä väyliä länttä kohti. Kesäsää merellä on kuitenkin oikukas ja ensin aurinko muuttui sumuksi ja sitten sateeksi. Vaikka matka etenikin hyvin edelleen mukavassa sivumyötäisessä, sakeni sade niin rankaksi että päätimme jäädä Hankoon. Seuraavalla videolla tilanne eskaloituu:


Kuitenkin reippaan purjehduspäivän päätteeksi päätimme palkita itsemme syömällä ulkona ja suuntasimme Hangon itäsataman hyväksi todettuun Classic Pizzaan. Alpen Wurst -pizza oli mielenkiintoinen kokemus: ikään kuin risteyttäisi currywurstin ja pizzan keskenään.

Classic Pizzan Alpen Wurst


Hanko ei ole suosikkisatamiamme tylsyytensä ja hintatasonsa vuoksi, mutta palvelut täällä on hyvät, minkä vuoksi toteutamme Taalintehtaalle suunnitellun bunkrauksen täällä. Jääkappi ja kuivakaapit täyteen ruokaa, vesitankki täyteen ja dieseliä kanistereihin. Eiköhän siinä riitä hommaa sateiselle säälle. Jos sitä jo huomenna pääsisi Saaristomerelle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti