map

Pages

maanantai 22. toukokuuta 2017

Uusi veneemme sai nimekseen Melissa


Uusi veneemme Beneteau Oceanis 331 Clipper vuodelta 2000 vaihtoi omistajaa noin viikko sitten perjantaina ja siitä lähtien aloimme kuumeisesti miettimään veneelle uutta nimeä. Veneemme on aikoinaan tuotu Briteistä ja sillä oli erikoinen nimi "Comfortably Numb", ja meille oli alusta asti selvää että nimi vaihdetaan. Pitkän pohdinnan jälkeen nimeksi valittiin merellinen ja veneille tyypillinen kolmitavuinen "Melissa". 

Olemme erittäin tyytyväisiä Melissaan, vene vastaa erittäin hyvin tarpeitamme ja on juuri sitä mitä haettiin. Melissassa on perhepurjehdukseen sopivasti tilaa, kolmessa hytissä mahtuu mukavasti nukkumaan kuuden hengen seurue, salongin pöydällä on mukava viettää iltaa, keittiössä on tilava jääkaappi ja tehokas kaasuhella ja vessassa on suihku lämpimällä vedellä. Vene on teknisesti hyvässä kunnossa, keskeiset laitteet on hyvässä kunnossa ja monta asiaa on jo uusittu vaikka vene on kuitenkin jo 17 vuotta vanha.

Ostimme veneen Paraisilta ja erittäin positiivinen yllätys oli että myyjä oli valmis tekemään kevätkunnostuksen, laskemaan veneen vesille ja kauppaan sisältyi vielä venepaikka ensi kesäksi. Seitsemän Helsingissä purjehditun kesän jälkeen on erittäin hyvää vaihtelua purjehtia Turun saaristossa ja mikä parasta tänä kesänä ei tarvitse purjehtia puolipakollista Helsingin ja saaristomeren väliä luultavasti kertaakaan. Paraisilla saaristo on erittäin kaunista, mistä saatte tunnelmia seuraavasta postauksesta.

Melissan liikkeitä on mahdollista seurata tänä kesänä myös Twitterin kautta. Ulkosaaristossa -tilille tulee notifikaatiot Melissan lähtiessä liikkeelle ja rantautuessa ja jatkossa seuraa lisää analytiikkaa. Seuratkaa Melissaa twitterissä: https://twitter.com/ulkosaaristossa

Beneteau on suunniteltu erityisesti Välimerelle, joten parkkeeraus veneen mukaan peräparkkiin :)


Melissa Seilin kirkkolaiturissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti